• Home
  • Free TOEIC Tests Online - Teste Falas TOEIC Online - Praktikë Falas TOEIC online

Free TOEIC Tests Online - Teste Falas TOEIC Online - Praktikë Falas TOEIC online

TOEIC është një Test Ndërkombëtar në anglisht (Test i anglishtes për Komunikim Ndërkombëtar). Test TOEIC për të provuar nivelin e anglishtes së një personi nga i cili përcakton aftësinë për të përdorur komunikimin anglisht në biznes, tregti, turizëm ... të njerëzve Test TOEIC.

Certifikimi TOEIC njihet nga institucionet arsimore dhe bizneset në të gjithë botën. TOEIC (lexim TOEIC, dëgjim TOEIC) maksimalisht 990 Kolegje dhe Universitete marrin rezultatet e testit TOEIC si bazë për të vlerësuar studentët dhe Bizneset marrin gjithashtu rezultatet e testit TOEIC si bazë për rekrutimin e punonjësve.

Kështu që studimi dhe praktika TOEIC janë nevojat e shumë njerëzve. Për të përmbushur atë kërkesë, englishfreetest.com ofron test TOEIC në internet për secilën pjesë, secilën pjesë të TOEIC dëgjimit dhe leximit TOEIC për ju që të mund ta rishikoni dhe praktikoni me lehtësi testin TOEIC. provimi i plotë i testit në internet toe është modeluar pas formatit të provimit të formës së re toeike për t'ju ndihmuar të merrni testin në internet TOEIC për të përgatitur më të mirën para se të hyni në provimin aktual për të marrë certifikatën TOEIC.

Showing 18 of 776 results

Show:
Sort: